The place to be


In het Veemarktkwartier, in de binnenstad van Tilburg ontstaat een nieuw intiem stukje Tilburg. The place to be! Naast de renovatie en uitbreiding van Poppodium 013, de nieuwbouw van Avec en De Plint wordt nu ruimte gemaakt voor de bouw van Pakhuis West. Het Veemarktkwartier heeft een ware metamorfose ondergaan. En met de komst van Pakhuis West wordt het plaatje compleet.

 
 
 
 

alles bij de hand levendig en creatief


Op steenworpafstand bevindt zich de bakker, de slager en de supermarkt. Het winkelgebied is één straat verderop en uitgaan of een hapje eten doe je om de hoek. En wil je toch wat verder van huis? Dan is ook het station op loopafstand.

wonen veemarktkwartier


Je kent ze wel, die leuke intieme plekjes in de binnenstad. Een terrasje, een gezellige sfeer, uitzicht op authentieke gebouwen. Ze zijn er in Londen en Parijs, in Amsterdam en in Maastricht. Maar nu ontstaat zo’n plekje ook in Tilburg, achter de Heuvelse kerk, naast het monumentale Patronaatsgebouw St. Jozef waar sinds enkele jaren de stadsbrasserie Dudok is gevestigd. Via een gezellig straatje bereik je het binnengebied, waar onder architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten een gebouw wordt gerealiseerd, passend in zijn omgeving.